Batman: Arkham Knight - már tudjuk, hogy kit rejt Batgirl jelmeze

2015. május 07.
2.0351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy csipetnyi friss információ látta meg a napvilágot a Batman: Arkham Knightról, miután Sefton Hill, avagy a Rocksteady társalapítója a Twitteren megerősítette, hogy kit bújtattak bele Batgirl jelmezébe.

Korábban ugyanis a rajongók között felmerült, hogy Batgirl talán nem Barbara Gordon, hanem Cassie Cain lesz az előzménytörténetet elmesélő DLC keretein belül, azonban Sefton megerősítette a rajongók hitét, miszerint ők Barbarára húzták a szexi jelmezt, ebből kifolyólag talán azt is megismerhetjük majd a bővítményből, hogy miként vált ő Orákulummá.

Ha mindez nem lenne elegendő, Hill egy másik Twitter-bejegyzésében felvetette, hogy az elkövetkezendő napokban két új mozgókép is érkezik a Batman: Arkham Knighthoz, és mindkettő a játék hátterébe enged majd alaposabb betekintést, szóval várjuk sok szeretettel és türelemmel.
Batman: Arkham Knightról, miután Sefton Hill, avagy a Rocksteady társalapítója a Twitteren megerősítette, hogy kit bújtattak bele Batgirl jelmezébe.'>
5 hozzászólás

xpforever

9 éve, 8 hónapja

Batgirl-re kíváncsi vagyok, de Tomb Raider a legszebb nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 8 hónapja

Játszottam korábbi Batman játékokkal. Nem voltak rosszak, de engem valahogy nem kötött le igazán. Itt legalább lesz újdonság az autó képében, meg hogy több irányítható karakter is lesz. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy beszerzem. Vannak számomra kecsegtetőbb címek.

válasz erre

jezzahun

9 éve, 8 hónapja

dúrvamódi....

válasz erre

petrovicsz

9 éve, 8 hónapja

Nagyon le vagyok maradva ennek a játéknak a történetében. Utána kell olvasnom.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 8 hónapja

hoppá annyi karakter lesz benne hogy hihetetlen

válasz erre
Batman: Arkham Knight
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja