Advertisement

Batman: Arkham City screenshot-ok - Catwoman tovább garázdálkodik az utcákon

2011. június 02.
3.4771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tegnap volt szerencsénk szembesülni egy lenyűgöző trailer-rel, középpontban Catwoman bűbájos alakjával, így ma már minden bizonnyal senkinek sem okoz meglepetést, hogy a latex-rucis karakter nemhogy felbukkan a Batman: Arkham City-ben, de ráadásul játszható karakter is lesz.

A felhajtás némileg alábbhagyott, azonban a Rocksteady mintha egy darabon még meg óhajtaná lovagolni a témát: a vállalat nemrégiben újabb in-game screenshot-okat csurrantott-cseppentett, s a képeken ki más is dominálhatna, mint maga Catwoman?

Batman: Arkham City screenshot-ok - Catwoman tovább garázdálkodik az utcákon - 2. kép

A Batman: Arkham City októberi megjelenésével Batman-en kívül alkalmunk lesz Catwoman-nel is alaposan megrongyolni a város felett basáskodó gazfickókat, mindezt pedig remekül koreografált, "Macskanő-védjegyű" mozdulatokkal, ütéssorozatokkal, kombókkal, stb. Az amazon plotja persze nem a levegőben fog lógni: noha saját története lesz, az tökéletesen fog kapcsolódni főhősünk sztorivonulatához. Catwoman fürge pofozkodásait a Challenge maps-eken is viszont láthatjuk. A sajátos pofozkodási-metodikán túl különbejáratú kütyükkel is rendelkezik majd.

Batman: Arkham City screenshot-ok - Catwoman tovább garázdálkodik az utcákon - 3. képBatman: Arkham City screenshot-ok - Catwoman tovább garázdálkodik az utcákon - 4. képA Batman: Arkham City már alig egy kőhajításnyira van csak, Bruce Wayne október 21-én kanyarintja magára ismét a cikkcakk-ollózott köpönyeget.
1 hozzászólás

totyak

9 éve, 2 hónapja és 15 napja

A Macskanő elég jó kis karakter volt a játékban, többet is mentem volna vele, de csak pár küldetés erejéig volt engedélyezett. A filmje viszont pocsék volt, csak a csaj miatt néztem meg

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja