Batman: Arkham City: Jokers Fun House képek

2011. március 03.
4.1461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Warner Bros.

három friss és roppanós képet tett közzé a közeljövőben megjelenő Batman: Arkham City-ről, melyeknek a Joker's Fun House címet adták. Az új karakterekről ugyan nem tudunk meg többet, azonban továbbra is behtóan tanulmányozhatjuk a lenyűgöző grafikát, a meghökkentően kidolgozott rosszfiúkat és más karaktereket. Az elsőn mindjárt a kultikus csirkefogóval, Jokerrel és két jókedélyű pártfogójával szembesülünk a már említett "Fun House" belsejében. Mint azt a képekből már sejtjük, az Arkham Asylum atmoszféra mit sem veszített erejéből, s joggal feltételezhetjük, hogy az Arkham City méltó folytatása lesz nagy sikerű elődjének.

Batman: Arkham City: Jokers Fun House képek  - 2. kép



Batman: Arkham City: Jokers Fun House képek  - 3. kép


Impozáns darabok. A Warner aztán tudja, miként kell pattanásig feszíteni a Batman rajongók idegszálait és Schubert-et játszani rajtuk: kiváltképp embertelen hozzáállás ez annak tudatában, hogy a Rocksteady Studios produktuma csak idén ősszel jelenik majd meg a boltokban (az érintett platformok továbbra is a PlayStation 3, Xbox 360, valamint a PC). Addig is kénytelenek leszünk beérni a képekkel és a további morzsákkal - esetleg az Arkham Asylum ismételt végigtolásával -, csak nehogy megfeküdje a gyomrotokat!
Egyébként, ti mit gondoltok a képekről?
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Jók voltak a Batman játékok, némileg várom is az új részt. NEm olyan elhivatottan, mint a rajongók, de ha megérkezik, vetek rá pár pillantást.

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profilja