Batman: Arkham City: Harley Quinn-ről rántja le a leplet az OPM legújabb számának borítója

2010. augusztus 27.
3.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Októberben jelenik meg az Official PlayStation Magazine soron következő száma, aminek szerkesztőgárdája nem bírt tovább várni legfrissebb borítójuk leleplezésével, lévén alig jelent meg az előző lapszám, ők máris felfedték, hogy mire számíthatnak majd az újság fanatikusai az ősz kellős közepén érkező következő példány fellapozását követően.
 

Bár minket a végleges tartalom a legkevésbé sem foglalkoztat, a borítóra már érdemes vetni néhány röpke pillantást, hiszen a Batman: Arkham City egy újabb apró részletéről rántja le a leplet.

Az illetékesek ugyanis a GameInformer mintájára egy fekete-fehér Batman címlapot terveztek saját lapjukhoz, ami egy exkluzív bemutatót takar majd. Ennek tartalma egyelőre még nyilván teljesen ismeretlen, de maga a frontborító az igazán érdekes, amelyen Harley Quinn látható, elég sokat mondó, már-már szigorú pózban, vele szemben a Sötét Lovaggal, aki láthatóan nyugodtan tűri az érkező osztásokat. Quinn kisasszony tehát egy újabb biztos szereplője lesz az Arkham City-nek, ezt immáron véglegesen elkönyvelhetjük magunkban. Ha kíváncsi vagy az érdekes borítóra, alant magad is megtekintheted.


Batman: Arkham City: Harley Quinn-ről rántja le a leplet az OPM legújabb számának borítója - 2. kép


nincs még hozzászólás

Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja