Batman: Arkham City - Hadd mutassam be nektek az új Harley Quinn-t

2011. május 20.
4.3461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Sokáig vártunk, sokáig reménykedtünk, de végül nem: Harley Quinn magával ragadó karakterének még magával ragadóbb hangját nem hallhatjuk újra a Batman: Arkham City-ben, legalábbis az eredetit semmiképpen sem.
 

Arleen Sorkin visszavonhatatlanul hátat fordított a bűbájos bajkeverőnek, persze Quinn nem némult meg: a stafétát Tara Strong veszi át, s kétségtelen, hogy ő is megállja majd helyét a legendás szerepben. Fájdalom, hogy meg kell válnunk a jól ismert hangtól, ugyanakkor kíváncsian várjuk, mi sül ki az újból.

Tara egyébként nem újonc sem a szakmában, sem a Batman-univerzumban. Korábban már dolgozott együtt a Sötét Lovaggal a Batman: The Brave & The Bold 60-as ízű sorozatban, emitt a Vadásznő (avagy The Huntress) szájába adta a szavakat. Javaslom, YouTube-ozzátok ki, jómagam nem találtam használható hang-mintát nektek...

Batman: Arkham City - Hadd mutassam be nektek az új Harley Quinn-t - 2. kép


"Harley Quinn szerepe hatalmas megtiszteltetés számomra, amit nem veszek félvállról. Ő egy meghatározó hang és karakter, amit jómagam határozottan tisztelek. Huntress egy egészen más jellem, akit a hangommal segítettem létrehozni a semmiből - nyilatkozta az elragadó színésznő.

Ha behatóbban is meg szeretnétek ismerkedni az "újonccal", látogassatok el a BatmanArkhamCity.com weboldalra, ahol elolvashatjátok az egész interjút.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 14 napja

joféle.

válasz erre

Vendég

12 éve, 21 napja

nagyon helyes a kiscsaj

válasz erre

Vendég

12 éve, 21 napja

Hudeszép!

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt