Batman: Arkham Crisis címmel készülhet a Rocksteady következő alkotása?

2019. január 30.
8.3901
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy tényleg elhamarkodottak és légből kapottak voltak azok a pletykák, melyek szerint egy Superman játékot fejlesztenek a Rocksteady munkatársai, lévén egy friss szóbeszéd szerint továbbra is a Batman-sorozat nevét öregbítenék.

A hírt a PlayStation Lifestyle magazin munkatársai hozták nyilvánosságra, akiknek sikerült egyeztetniük egy olyan illetővel, aki játéktesztelőként dolgozik a Rocksteady csapatánál, az általa közölt információk szerint pedig a stúdió következő munkája a Batman: Arkham Crisis lesz.

Bár pontos részleteink nincsenek még, ellenben a forrás szerint a csapat egy igazi Év Játéka-díjas alkotáson munkálkodik, ami idén ősszel, Halloween környékén jelenhet majd meg, a történet középpontjában pedig Batman egyik legőrültebb kalandja, a Court of Owls, avagy a Baglyok bírósága állhat.
3 hozzászólás

VaPe

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ez ezek szerint már bőven előrehaladott állapotban van (hiszen tesztelgetik), viszont a Superman is simán készülhet már, egy másik fázisban.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

A kettő szerintem nem zárja ki egymást.

válasz erre

Imperator

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

DC-nél a Crisis általában egy multiverzumos crossovert szokott jelenteni, érdekes lenne ahogy a Flashpointos Batman segítene a pici fiának.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja adambalonyi profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljasony1515 profiljaWarriorAutobot profiljaSándorkolbász profiljaManiac profilja