Bart esportolónak áll A Simpson család legújabb részében

2019. március 16.
7.4351
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az esport, mint jelenség, egyre inkább utat tör magának mindenféle területre, most például A Simpson család fog gyarapodni egy olyan epizóddal, ami a profi videojátékversenyzést veszi alapul.

Az Amerikában holnap levetítésre kerülő epizódban Bart egyre inkább belemerül a különféle játékbajnokságokba, amit Homer igyekszik is támogatni, és mentorként próbálja terelgetni fia útját, miközben Lisa próbálja visszarántani apját a valóságba.

A rész elkészültében még a League of Legends-ről elhíresült Riot Games is közreműködött, merthogy A Simpson család készítői konzultáltak velük, és bár nem az említett MOBA-t fogják nyomni Barték, a sorozatban feltűnő Conflict of Enemies nagyban hasonlít majd rá. Egy jelenetet már megtekinthetünk belőle, ahol Bart elköveti azt a súlyos hibát, hogy nem írja be a GG-t chatbe. Csúnya, csúnya Bart.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jézusom. Amúgy kb jah, ez az esport.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

De állatok!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ezt imádom ebben a sorozatban!

válasz erre

5t3v3nk3

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Oot..

válasz erre
League of Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljaBvektor profiljawazko profiljaM.O.R.P.H. profiljasoami profiljaHellblade profiljaImperator profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja5t3v3nk3 profilja