Baroque: Érkezik a PAL verzió

2008. április 14.
1.9561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Van ugye a main stream, vagyis a populáris, úgymond divatvonulat és van az úgynevezett underground, amelybe nem kevésbé nagy nevek tartoznak, csak egy kissé távol állnak attól, hogy tömegek boruljanak térdre előtte.

A Final Fantasy az RPG-k királya, nincs gamer a földön, aki ne ismerné a nevét, de ha azt mondom, hogy Baroque, akkor bizony erős szemöldökráncolás lesz urrá sokatokon. Ez teljes mértékben érthető is, ennek két főbb oka van.

Az első, hogy ez a cím Európába még nem tette be a lábát. A második pedig, hogy nem a main stream vonulatot képviseli, az átlag játékosok gyomrát elképzelhető egy kissé megfeküdné. Akik viszont nyitottabbak és szeretik a különlegességeket, akkor azoknak máris ajánlhatom a Baroque-ot. Hivatalos bejelentés keretein belül nyilvánvalóvá vált, hogy hamarosan Európaszerete is megjelenik a boltok polcain az anyag.

A Baroque egy dungeon RPG. Egy nem mindennapos történettel és egy valóban különleges univerzummal maga mögött. Elég ha csak annyit mondok, hogy a halálra lelés után bekövetkezik a vég, de a Baroque világában ezzel kezdődik el minden. A halál csak a kezdet... A játék június 27.-én érkezik az öreg kontinensre, Nintendo Wii-n és PlayStation 2-n. Különcök, ínyencek, lázadók, tessék belenyalni, nem kizárt, hogy ízleni fog.

A produktumot a Sting hozta tető alá, a PAL régióban pedig a Rising Star hozza forgalomba. Érdemes odafigyelni rá.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja