Bárki vásárolhat magának HoloLens-t

2016. augusztus 03.
2.9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A virtuális valóság idén óriási sztárnak számít, a Microsoft azonban más irányba ment el, melynek már a bemutató során is egy egészen érdekes készülék lett az eredménye, a kiterjesztett valóságra épített Microsoft HoloLens.

A AR Headsetet idáig csak fejlesztők vásárolhatták meg, a redmondiak azonban nemrég bejelentették, hogy bárki vehet magának egyet, vagyis egészen pontosan ötöt. Az első szállítmányokat az amerikai és kanadai online boltok kapják, helyi árusításról egyelőre nem tudni.

Persze ettől a döntéstől még nem fog mindenki a rendelés gombra kattintani, hiszen 3000 dollárba kerül a HoloLens. További hírek nem érkeztek a termékről, de a háttérben óriási munka folyik a kiterjesztett valóság fejlesztésén, mely méltó kihívója lehet az idén erőre kapó virtuális valóságnak.
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 15 napja

Szerintem ez sokkal menőbb, mint a VR, nem csoda, hogy sokkal drágább is.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja és 15 napja

5t3v3nk3 írta:
a technológia zseniális. az ára meg jó hogy borsos. Majd kiforrja magát..röhögő smiley ez a VR meg AR cucc is olyan mint 10 éve a "lapos"tévé..röhögő smiley Akkor nagyon drága volt, ma már a hajszárítóhoz is adnak ajándékba..(majdnem)
Pontosan így van!
Nemrég találtam egy 2004-es TV katalógust amiben egy 24 inch-es TV került 250 ezerbe! Az milyen durva már. 8 év múlva meg majd mindenkinek lesz otthon VR/AR szemüvege.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 4 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

muki

8 éve, 4 hónapja és 15 napja

Cirka 1 milla. Szép.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja