Barbie mp3-lejátszó tükörrel

2007. december 25.
5.9491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A dél-koreai Innoman egy Barbie mp3 lejátszót hozott forgalomba, amely magától értetődően rózsaszín, ráadásul púderes dobozra emlékeztető fedele egy tükröt is rejt.

A termék nyilvánvalóan egy kiválasztott célcsoport számára lehet vonzó, annyit azonban mégiscsak érdemes elmondani róla, hogy nem egy ismeretlen eredetű ?piacos? gagyiról van szó, hanem az Innoman ténylegesen fizetett a Mattel játékgyártónak a Barbie márkanévért és az egyéb levédett és felhasznált elemekért. Ez egyben azt is jelenti, hogy a lejátszó a Mattel támogatását élvezi, így valószínűleg a Barbie babák kiegészítőjeként is találkozni lehet majd vele az üzletekben.

Barbie mp3-lejátszó tükörrel - 2. kép

Az Innoman Barbie B2 elnevezésű készülék legnagyobb kapacitású verziója 2 GB-os és a tükrön kívül egy 1,1 inch-es OLED kijelzővel, képnéző szoftverrel, FM rádióval és diktafon funkcióval is rendelkezik. Említést érdemel még a gyártó által kifejlesztett L-alakú érintésérzékelős kezelőfelület, amelyen ebben az esetben a gombokat kis rózsaszín szívecskék helyettesítik.

Az 5,24x5,46x1,51 cm-es méretű, 33 gramm tömegű Barbie mp3 lejátszó egyelőre csak Dél-Koreában lesz kapható, 129 ezer vonért (kb. 24 ezer Ft).
5 hozzászólás

Vendég

4 éve, 11 hónapja és 19 napja

nekem is kell!!!!!!!

válasz erre

Vendég

9 éve, 9 hónapja és 12 napja

nekem is ilyen kell: D
azt olvastam h magyarországon még nem árulják az ára meg kb 24.000 FT.. de mikor jön be magyarországraa??elsők közt veszem meg: D ha valaki tud róla valamit írjon: irosedi@freemail.hu' target='_blank' rel='nofollow'>pirosedi@freemail.hu

válasz erre

Vendég

9 éve, 10 hónapja és 9 napja

honnan lehet ilyet szereni??ésmennyiért??:$

válasz erre

Vendég

10 éve, 24 napja

t?k ly? t?b k?p k?nrolaa am nekemis ilyenem van

válasz erre

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 6 napja

nagyon jó mpr3


válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljamarco profiljaWickedSick profiljaDrThezeus profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaM.O.R.P.H. profiljaturatur profilja