Barát vagy ellenség? Élőszereplős teaser trailert kapott a Middle-Earth: Shadow of War!

2017. szeptember 11.
4.2041
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy izgalmas kis teaser bukkant fel néhány órával ezelőtt a Middle-Earth: Shadow of War-ról, amely "Barát vagy ellenség" címmel egy szeptember 18-án érkező élőszereplős trailert kíván felvezetni számunkra.

A mindössze 30 másodperces kis kedvcsináló tehát egyelőre csak egy kis felvezető, ellenben már most látható belőle, hogy komoly dolgok vannak készülőben, hiszen a pár pillanatnyi élőszereplős mozzanat alapján olyan élmények várnak majd ránk, mintha egy soha meg nem jelent Gyűrűk Ura mozifilmet vehettünk volna szemügyre.

Bár a videó jelentős része nyilván CGI, ha viszont ezt a minőséget tudja majd hozni a végleges változat is, alighanem az év legjobb videojátékos trailerére tehetjük majd rá a mancsunkat a jövő héten.

Alig várjuk, akárcsak a Middle-Earth: Shadow of War végleges változatának érkezését, amire október 10-én számíthatunk PC-n, PS4-en és Xbox One-on is.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

VaPe

9 hónapja, 6 napja

Whoáááááááááá brutttál! Nagyon várós!

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 6 napja

De állat lett!!! Imádom!

válasz erre
Middle-Earth: Shadow of War
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaLaci721 profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaWillThaWheel profiljadrift3r91 profiljakpal profiljarDAVE profilja