Banjo-Kazooie: Nuts And Bolts: Az előrendelési akcióban részt vevő üzletek

2008. szeptember 28.
1.8701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Rare nyilvánosságra hozta azon üzletek, illetve országok listáját, amelyek részt vesznek az előrendelési akcióban, így ha ezen üzletek bármelyikében rendeled elő a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ot, máris egy kód üti a markod, amellyel ingyenesen töltheted le, az eredeti, Nintendo 64-es első epizód, újragondolt, Xbox LIVE-os változatát, ráadásul azt már a hivatalos fellővése előtt két héttel megteheted.

Ha szemeztél a címmel, akkor mindenképp keresd fel az alábbi üzletek egyikét.

A Rare idén egy újabb Banjo-Kazooie epizóddal készült a platform játék szerelmeseinek, és emellett a régebbi epizóddal is meglepi majd a sorozat rajongóit. Még ebben az évben kerül fel a LIVE-ra az eredeti, első epizód remake-je, 1200 Microsoft pontért, majd jövő év elején a második felvonás, a Banjo-Tooie is csatlakozik elődéhez.

Amennyiben az alábbi üzletek valamelyikében rendeled elő a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-ot, egy kóddal lehetsz beljebb, amelynek segítségével ingyen tötheted le a Nintendo 64-es első epizód újragondolt változatát a LIVE-ról, ráadásul akár két héttel korábban, mint ahogy az hivatalosan feltűnik majd a rendszeren.

* EGYESÜLT KIRÁLYSÁG: Amazon, Play.com, Game, Gamestation
* AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK: Amazon, EBGames, GameStop, GameCrazy
* FRANCIAORSZÁG: Micromania, Game
* SPANYOLORSZÁG: Game
* OLASZORSZÁG: GameStop
* SKANDINÁVIA: Game, GameStop

KANADA, JAPÁN, ÍRORSZÁG, NÉMETORSZÁG, AUSZTRIA, BENELUX, SVÁJC, AUSZTRÁLIA és ÚJ ZÉLAND térségei szintén részt vesznek az akcióban, de ezen országok konkrét üzletei még nem kerültek bejelentésre.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profilja