Banjo-Kazooie: Nuts And Bolts

2008. május 13.
2.2591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Külföldi kollégáink ha minden igaz, akkor elcsípték a Rare kezei alatt csinosodó Banjo játék végleges címét, mely így hangzik teljes valójában: Banjo Kazooie: Nuts And Bolts.

Hivtalos megerősítés a hír megírásának pillanatáig nem érkezett, ám tekintettel arra, hogy San Francisco-ban ma zajlik a Microsoft's Gamer's Day, pillanatok alatt változhatnak dolgok. A korábban kiszivárgott képek után némi információ adagaot is tudunk már szervírozni.

A Banjo harmadik felvonása információink szerint a hagyományos platform elemek mellett tartalmazni fog néhány különleges, eddig ebben a brand-ben nem látott feature-t is, mint például a jármű építés lehetősége. A kiszivárgott képeken jól látható, hogy több típusú közlekedési alkalmatosság is feltűnik, úgy mint helikopter, négykerekű és légpárnás járgányok. A verdák egyedi felépítésűek és többféle kombinációban hozhatók létre, melyeket 1600 különféle, a körülöttünk elterülő hatalmas világban jól látató helyeken elszórt építőelemekből tákolhatunk össze. Ezek lehetnek a működéshez létfontosságú építőelemek és persze lesznek implementálható fegyverek is.

A hub világ a Showdown Town névre hallgat, mely 6 szinttel lesz ellátva és az információik szerint ez lesz a Rare által valaha is életrehívott legnagyobb virtuális univerzum. Számos feladat és küldetés vár majd ránk a Leszámolás Városában, tele humorral és kacagással. A hangjegyek gyűjtögetése egy visszatérő elem lesz és fizetőeszközként fog szolgálni mormogó hősünknek, melyeket költhetünk például a megépíteni kívánt járművek tervrajzára is. Nagyon kellemesnek ígérkezik tehát az anyag, platformerek és örök kalandorok egyik leginkább várt alkotása. A Gamer's Day-es embargó feloldása után többet tudunk majd mondani róla. Maradjatok a közelben.

Két újabb kép alant.


Banjo-Kazooie: Nuts And Bolts - 2. kép


Banjo-Kazooie: Nuts And Bolts - 3. kép

1 hozzászólás

angol26

10 éve, 3 hónapja és 1 napja

Aranyos..

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Microsoft Gamer's Day 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja