Banjo-Kazooie: Még idén berobban

2008. március 28.
3.0721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bizonyára sokan emlékeznek még közületek a roppantul furcsa párosra, Banjo-ra és Kazooie-ra.

A Nintendo 64-en berobbant Rare Gold produktum elcsavarta a platfomerek fejét és szíveket dobogtatott meg hosszú hónapokig. Azóta rengeteg víz leömlött már a Dunán és a körülmények is alaposan megváltoztak, ám ez nem fogja útjukat állni és bizony belefejelnek a legújabb kalandjukba, a legfrissebb információink szerint még idén megteszik.

A Rare Gold elszakadt a Nintendo-tól és a Microsoft karjaiba vándorolt, leegyszerűsítette a nevét és megajándékozott minket három, a maga nemében nagyszerű alkotással. A Viva Pinata, a Perfect Dark Zero és a Kameo: Elements of Power is az ő műhelyükből szabadult az Xbox 360 tulajdonosokra, amit ezúton is megköszönünk nekik. A legújabb project-jük Banjo és Kazooie életre keltése, amin jelenleg is szorgosan munkálkodnak, hiszen a karácsonyi szezonra perezentálniuk kell a végleges verziót.

A Rare community menedzsere, George Kelion megerősített néhány információt, melyek megnyugtatják a lelki világunkat. Elárulta, hogy a Banjo és Kazooie továbbra is fejlesztés alatt áll és bizony idén karácsonyra már a fa alatt lesz a helye, továbbá elmondta, hogy a játék alapító atyja, Gregg Mayles továbbiakban is a vezető dizájner szerepét tölti be a project-ben.

Kelion jelezte, hogy nem egy átlagos platform játékot kívánnak letenni az asztalra és bízik abban, hogy kellemes meglepetésekben lesz részünk, amikor kézhez vehetjük majd, ez végén az anyagot. Ez ám az igazán jó hír! Régi és újdonsült fanok mókája tehát az idei havas évszakra máris garantálva vagyon. Ámen!

A játék, mint minden Rare produktum, Xbox 360 kizárólagosságot élvez.
1 hozzászólás

Alrian

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

szeretem ezt a játékot, vicces, ötletes, sok dolog van benne gondoltam is rá hogy egyszer meg is veszem, a régi részei szerintem nem voltak túl jók, de ez az lett

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja