Banjo-Kazooie: Késik az XBLA remake

2008. november 20.
1.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft, a 1UP-nak elmondta, hogy késni fog a klasszikus Banjo-Kazooie remake megjelenése, nem többet és nem keveset, csupán egyetlen hetet.

A korábban leközölt dátum helyett így az újonnan kitűzött december 3.-a lép érvénybe. Mi úgy tudjuk, hogy ez a csúszka kizárólag a publikus megjelenést érinti, így akik a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts előrendelési ajándékaként kívánják letölteni, azoknak a már közzétett dátum továbbra is él.

Ezzel gyakorlatilag a két hetes, előrendelési akció keretében szerzett előny, három hetesre duzzad. Ennyivel korábban tölthetik tehát le azok a vásárlók, akik korábban, az akcióban részt vevő üzletek valamelyikében vették kézhet az újgenerációs Banjo-Kazooie játékot, a Nuts & Bolts-ot.

Ők egy hozzáférési kód segítségével szipkázhatják le az újragondolt Nintendo 64-es klasszikust, a többieknek pedig egy héttel tovább kell várniuk, ugyanis ennyivel toldották meg a publikus megjelenésig hátralévő időt. A késlekedés okát nem ismerjük.

A Banjo-Kazooie 1200 pontért lesz letölthető, az új dátum szerint december 3.-ától. Jövő év elején pedig érkezik a szintén Nintendo 64-es folytatás átdolgozása is, ne tévesszétek szem elől.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja