Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező!

2008. május 13.
4.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ez jellemző, valóra vált az, amitől egy újságíró a leginkább tart a munkája során.

Hónapokig vadássza a híreket, feltúr minden létező forrást, beránt a melóba élő és lélegző kapcsolatokat maga körül, de mi az eredménye? Egy nagy büdös nulla! Így voltunk a Banjo készülő harmadik felvonásával is. Szinte semmit sem tudtunk máig róla, most meg annyi anyagunk van, hogy nem győzöm bemutatni Nektek. Félre a sírámokkal, buli van, gyerekek!

Vegyük csak szépen sorjába, hogy mi is történt az anyag körül az elmúlt 24 órában. Tegnap éjjel kiszivárgott néhány újabb képkocka, hatalmas nagy örömünnep, szuper exkluzív, miegymás. Majd követték újabbak és újabbak, nem is volt időnk kipakolni mindet, egyszerűen hihetetlen. Majd a mai nap folyamán megfeszültünk és idő előtt kiszagoltuk a végleges címét: Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. Később már az első konkrét infromációk is a nyakunkba hulltak.

Tudjuk, hogy a játék egyik központi eleme a járműépítés lesz, melyek alkatrészeit a páylákon kell magunkhoz szedegetnünk, az építéshez szükséges tervrajzokat pedig a begyűjtött hangjegyekből tudjuk megvásárolni. Az elkészült masinákkal száguldozhatunk majd földön, vízen, levegőben. Fantasztikus, hatalmas meglepetés, erre valóban nem számítottunk. Az első screenshot-ok után íme a legelső mozgókép. Kihagyhatatlan, a Rare hozza a formáját. Mozi indul!

#tv#

De hogy ne maradjon a nyakunkon a beharácsolt képanyag sem, most kiszórjuk azokat is.


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 2. kép


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 3. kép


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 4. kép


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 5. kép


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 6. kép


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 7. kép


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 8. kép


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 9. kép


Banjo-Kazooie: A legelső mozgókép, kötelező! - 10. kép

3 hozzászólás

FutuRetrO

17 éve, 2 hónapja és 3 napja

Vendég írta:
Nem akarok hülyeséget beszélni, de sztem nagyon elbaszták, ahogy kinéznek, meg ez nem az igazi Banjo-Kazooie, mik ezek a **** kocsik stb? Úgy tom ez kalandjáték. Banjo-Kazooie-t + a Tooie-t nem tudja semmi felülszárnyalni, látszik h microsoftos......meglepődött smileyszomorú smiley
Abszolút nem beszélsz hülyeséget. A Banjo új utakra lépett, változik, átalakul. Érzésem szerint nem a Nintendo 64 korszakbeli réteget célozzák meg vele, hiszen az egykori rajongók most jó eséllyel a Wii mellett időznek. Vettek egy jó csapatot a Nintendo-tól és saját szájízükre faragják a régi anyagok folytatásait a Microsoft-ék. Az újoncoknak szerintem be fog jönni, a veteránok meg el Mario-zgatnak a Wii-n.

válasz erre

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nem akarok hülyeséget beszélni, de sztem nagyon elbaszták, ahogy kinéznek, meg ez nem az igazi Banjo-Kazooie, mik ezek a **** kocsik stb? Úgy tom ez kalandjáték. Banjo-Kazooie-t + a Tooie-t nem tudja semmi felülszárnyalni, látszik h microsoftos......meglepődött smileyszomorú smiley

válasz erre

Rambo

17 éve, 3 hónapja és 23 napja

Tetszik. Ha jól látom ez valami minivilágban játszódik, de javítsatok ki ha tévedek.mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Microsoft Gamer's Day 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja