Banjo-Kazooie: A kiszivárgott képek

2008. május 12.
1.9001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Banjo és Kazooie, a két jómadár! Illetve gyakorlatilag csak Kazooie madár, hiszen Banjo egy medve, de ők ketten egy legendás párost alkotnak immáron sok-sok éve.

Kalandjaik még a Nintendo 64 platformján kezdődtek, valamikor a kilencvenes évek közepén, de már nagyon sok ideje annak, hogy nem hallottunk felőlük. A Microsoft kivásárolta a Nintendo-tól a Rare Gold nevű fejlesztőcsapatot, ez is jó régen volt már, de hogy jó üzletet csináltak-e, az hamarosan kiderül.

Eddig csupán három játékuk jelent meg a redmondiak konzolján, melyek közül egyik sem lett elsöprő best seller. A Viva Pinata túlságosan gyermeteg volt, ez nem von le az értékéből, de erősen leszűkítette a vásárlói réteget. A Perfect Dark Zero sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, a Nintendo 64-en debütált első epizód után ez már csak egy silánynak tűnő tákolmány, persze azért nem volt ekkora a baj. A harmadik, X-dobozra fejlesztett produktumuk pedig az eredetileg Nintendo Game Cube-ra szánt Kameo: Elements Of Power volt, ami egy egész pofás kis platform anyag, de nagyobb ováció ezt a játékot sem övezte.

Talán majd a negyedik művűk behozza a lemaradást és felejthetetlenre sikeredik. Ezt jelen pillnatban sajnos nehéz megjósolni, de tény, hogy nagy múlttal rendelkező brand-hez nyúltak ismét, a léc magasan van, át kéne ugraniuk valahogyan. Az Xbox 360-ra készülő epizódot 7 lakat alatt őrzik és szinte semminemű információval sem ajándékoznak meg minket, legnagyobb bánatunkra. Annyit tudunk korábbról, hogy idén elkészül és meg is jelenik, de itt befe. Valamilyen isteni csoda folytán kiszivárgott 2, azaz kettő darab screenshot a Rare műhelyéből, nem tudni ki által, de begyűjtöttük őket. Nem sok, de még ez sem lenne, ha valaki meg nem lovasítja. Ügyes!


Banjo-Kazooie: A kiszivárgott képek - 2. kép


Banjo-Kazooie: A kiszivárgott képek - 3. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Elsőre jól néz ki, kicsit olyan Ratchet & Clank-es mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja