Bang Bang Racing járgány mustra

2012. január 09.
1.9061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Kifutóra gördültek a Digital Reality műhelyében született Bang Bang Racing paripák, és a jeles virtuális eseményen természetesen elkattant néhány fényképezőgép is, és a magyar fejlesztőcsapat természetesen egy rövidke videót is a rendelkezésünkre bocsátott.

A karikaturisztikusan elnagyolt (eltörpített?) aszfaltbetyárok rövid időn belül megörvendeztetik a család vállalkozó-szellemű tagjait, így hát nem árt szemrevételezni, milyen fémszörnyeket kell majd meglovagolnunk.


Bang Bang Racing járgány mustra - 2. kép

A Digital Reality már bebizonyította, hogy 260km/h felett sem száll inába a bátorsága - elég csak a nagyszerű SkyDriftre gondolnunk -, és készek az aszfalton is lehengerelni minket, a szó pejoratív értelmében persze. A magyar stúdió panoptikumában hamarosan a Bang Bang Race családi versenyjáték is ott feszíthet.

Ebben az arcade autós őrületben összesen 20 különböző versenyautó állt rendelkezésünkre (4 osztályba sorolva), melyek mindegyike más-más tulajdonságokkal bír. Ha még nem tettétek volna, látogassátok meg a játék hivatalos webiste-ját.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.Bang Bang Racing járgány mustra - 3. képBang Bang Racing járgány mustra - 4. képBang Bang Racing járgány mustra - 5. kép

5 hozzászólás

Braddock

9 éve, 2 hónapja és 18 napja

Furi.

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 18 napja

Jópofa!

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 18 napja

nagyon kiraly game lesz egyre jobbak ezek a letoltheto cimek

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nem is hallottam róla

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 18 napja

Ez a tipikus egyszerű de nagyszerű game lesz. Várom!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaiPet profilja