Bane is megjelenik a LEGO Batman 3: Beyond Gotham DLC-ben

2014. szeptember 09.
2.4001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A harmadik Batman-es LEGO játék is kap season pass-t, ami 6 DLC csomagot fog tartalmazni, ezek közül az egyik a legutóbbi Sötét Lovag trilógiával kapcsolatos, valamint feltűnik bennük Bane, Harley Quinn, Macskanő és 37 másik karakter.

A hat DLC pakk epizódjai külön-külön 2.55 fontért vagy Season Pass-ba gyűjtve 12.79 fontért érhetők majd el PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, és PC konzolokon, valamint mindegyiknek saját témájú küldetése lesz sztori és free play móddal. Az összes DLC csomaggal így 40 új karakter, több jármű és achievement kerül a játékba.

Az első három DLC pakk november 14-én érkezik, a többi pedig egy későbbi dátumon. Ezek a The Dark Knight Pack, The man of Steel Pack és a Batman 75th Pack. Az elsőben újra átélhetjük a film emlékezetes üldözési jelenetét, ahol többféle járműbe szállhatunk Batman és Gordon felügyelő bőrébe bújva, vagy Joker és csatlósai oldalára állva üldözhetjük Dentet és rendőri kíséretét. Bane és Macskanő szintén játszható figura lesz.

Eközben a The Man of Steel csomagban segíteni kell Jor-Elnek, feleségének, Laranak és a Kelex nevű robotnak, hogy elküldhessék a csecsemő Supermant a Földre, mielőtt a Krypton elpusztul, miközben még Zod tábornokkal is szembe kell nézni. Végül a Batman 75th Pack-ban Joker-rel és Harley-val eshetünk neki a játéknak, Batman pedig a Detective Comics 27. számában lévő első megjelenésében tűnik fel.
4 hozzászólás

jezzahun

4 éve, 11 hónapja és 2 napja

elsőre azt hittem figuraként adják hozzá... de aztán rendesen elolvastam

válasz erre

Ravor

4 éve, 11 hónapja és 2 napja

A Lego az Lego marad

válasz erre

juhaszandor

4 éve, 11 hónapja és 2 napja

Szülinapra érkezik, így már csak jó lehet LEGO Marvel után talán jön majd a LEGO Batman is

válasz erre

totyak

4 éve, 11 hónapja és 3 napja

Szeretem a lego játékokat, többel is játszottam már, bár ez még kimaradt.

válasz erre
Lego Batman 3: Beyond Gotham
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profiljagokuvsvegita profiljaWickedSick profiljaMarduk profilja