Bámulatosan fest a Star Wars Dark Forces Unreal Engine 4 alatt

2019. március 17.
7.2191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Obsidian egyik fejlesztője, Jason Lewis túlzás nélkül elképesztő eredményt tett le az asztalra, emberünk ugyanis Unreal Engine 4-ben álmodta újra a Star Wars Dark Forces nevezetű alkotást.

Több éves szerelemprojektről van szó, amit gyakorlatilag csak hobbiként művelt, az eredeti elképzelés pedig mindössze annyi volt, hogy az Egy új reményből ismeretes Mos Eisley-t keveri újra, majd szépen lassan kinőtte magát az egész odáig, hogy most már van egy játszható demó is a Dark Forces újragondolásából.

Aki esetleg nem tudná, a Star Wars Dark Forces egy 1995-ös FPS-játék volt, és bár sajnos harcolni nem harcolhatunk a mostani remake-ben, próbálgathatjuk a fegyvereinket körbejárhatjuk a területet, de akár még R2-D2-val is múlathatjuk az időt.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 4 napja

De brutál játék lehetne ez...

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 4 napja

Egyelőre csak belepörgetgettem, de ez nagyon durva. Nekem már annak idején is tetszett, amikor mutogatta a srác, de ilyenkor rohadt szomorú vagyok, hogy nem kap megjelenési jogot egy ilyen game.

válasz erre

muki

1 hónapja, 4 napja

Brutál jól néz ki, valahová feltehetné okosba.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaHellblade profiljamarco profiljaBvektor profiljatotyak profiljahavrillal profiljaTuhajohn profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profilja