Ballmer elismeri a Vista kiforratlanságát

2008. április 21.
1.9461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A Microsoft ügyeletes szépfiúja, a showman szerepében tetszelgő Steve Ballmer egy interjú során a Windows Vista-ról nyilatkozott.

Ennek során elismerte az operációs rendszer kiforratlanságát, ugyanakkor hangsúlyozta annak innovatív mivoltát. Mint elmondta, egy olyan újgenerációs terméknek, mint a Windows Vista, törvényszerűen vannak gyermekbetegségei, ugyanakkor megteremti a lehetőségét annak, hogy új kapukat nyisson a felhasználók előtt.

A Windows Vista olyan mint valami női ideál. Szép, igényes, de ugyanakkor szeszélyes is tud lenni. Ugyanezen jelzők már kevésbé illenek Steve Ballmer-re, a Microsoft egyik prominens figurájára, leszámítva talán ez utóbbit.

Ballmer nem köntörfalazott elmondani véleményét a Vista-ról. Kerek-perec elismerte, hogy további fejlesztést igényelne a Vista. Ugyanakkor nem győzte hangsúlyozni azt sem, hogy az operációs rendszer újító mivolta állítja komoly kihívás elé a Microsoft mérnökeit.

Arra ne számítsunk, hogy a Vista komoly fejlesztésekkel gazdagodik a következőkben, ennek legkézenfekvőbb bizonyítéka az immár jövőre bemutatkozó Windows 7 operációs rendszer lesz.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 26 napja

"elismerte az operációs rendszer kiforratlanságát" - magyarul elég satnyára sikerült.

"törvényszerűen vannak gyermekbetegségei, ugyanakkor megteremti a lehetőségét annak, hogy új kapukat nyisson a felhasználók előtt. " - bizony, majd a Windows 7-el.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja