Balkezeseknek is jó a Sharkoon új egere

2016. július 23.
2.0801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Sharkoon már hosszú évek óta jelen van a játékosoknak szánt perifériák, kiegészítők piacán, a vállalat pedig folyton bizonyítja, hogy megtalálta a helyét a piacon belül és nem kíván olyan csatákat megvívni, melyhez nincs meg a kellő erőforrása vagy akár terméke.

Minden terméküket igyekeznek alacsony áron tartani, méghozzá legtöbbször középkategóriás felszereltséggel, mely szinte mindig jó ár/érték arányhoz vezet. Nemrég bemutatták legújabb egerüket a Sharkoon SHARK ZONE M50-et, mely a kínálatukat nézve egy komolyabb darab, ráadásul balkezeseknek is jó választás lehet.

A masszív alumíniumváz ugyanis szimmetrikus formavilágot kapott, ráadásul cserélhető oldalpaneleket is kapunk, vagyis karmos vagy akár tenyeres fogással is használhatjuk. A gamer egerek esetében fontos a szenzor, a Sharkoon újdonsága pedig egy 8200 dpi-s Avago ADNS-9800-as lézeres szenzort kapott, ami a piac legjobbjai között van. A boltokba 40 euró környékén kerül, tehát ismét jó árat kaptunk.
5 hozzászólás

Jól néz ki az egér, de ahogy totyak írta nem kell ettől annyira hasra esni.

válasz erre

kpal

4 éve, 1 napja

Nem is drága !

válasz erre

totyak

4 éve, 1 napja

A legtöbb olcsó egér szimmetrikus, jó bal és jobbkézbe is. Ne ájuljunk már el, mert egy nagy márka is tud egyforma oldalú egeret gyártani!

válasz erre

wegh

4 éve, 1 napja

Szerintem annyira nem fontos ez a balkezes téma. A legtöbb balkezes ismerősöm is jobbkezesen használja az egereket, mert régen még nem nagyon volt külön balos. (Sőt, egyik haver a gitárt is jobbosan használja, pedig balkezes, szóval nem olyan nagy gond átszokni...)

válasz erre

Eltohn

4 éve, 1 napja

Erre sokkal jobban oda kéne figyelnie minden gyártónak...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljamarco profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profiljaBenny Ray profiljaManiac profilja