Balance Board-os játékon dolgoznak az Ex-Rockstar-osok

2008. június 16.
2.7591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PheroseSoft egy kifejezetten a Nintendo Wii Balance Board-jára kiötlött játékon dolgozik, tudtuk meg nem rég.

A csapat neve ismeretlen sokatok számára, mostanáig nem sok érdemi munkájuk látott napvilágot a kicsiny stúdió falain belül, ám azt mindenképp érdemes tudnotok, hogy a banda az EA Canada Burnaby és a Rockstar North egykori tagjaiból verbuválódott. Tapasztalat tehát már áll a csapat mögött, kiderül, hogy mire is lesz elég.

A srácok egy Nintendo Wii exkluzív anyagon dolgoznak, amely a Wii Fit Balance Board-jára alapoz majd és egyfajta fitness mókának ígérkezik. A produktumot a Nintendo nem rég útjára indított WiiWare letöltő szolgáltatásán kívánják majd terjeszteni, ahová folyamatosan érkeznek az egyedi és exkluzív, alacsonyabb költségvetésből összepakolgtott anyagok.

A Balance Board-ot kihasználó PheroseSoft játéknak már neve is van. Könnyen megjegyezhető, frappáns ám ugyanakkor kissé vérszegény WiiMove címet kapta a keresztségben. Jelenleg keveset tudni az érkező csodáról, de innovatívnak tűnik, nem tucat program lesz. Valamikor idén év végén érdemes rá számítani, gyakorlatilag ennyiben ki is merül az ismerettárunk vele kapcsolatban. Van egy erősen elborult videónk is róla, íme.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja