Baki: néhány játékos számára elérhető a Darksiders 3 következő, még befejezetlen DLC-je

2019. július 15.
2.9891
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Július 16-án gazdagodik a Darksiders 3 a Keepers of the Void névre hallgató DLC-vel, viszont már most akadnak olyan egyének, akik rávetették a mancsukat az érkező expanzióra.

A Redditen bukkant fel az infó, hogy ugyan félkész állapotban, de játszható a DLC, legalábbis miután letöltötték Xboxon a tartalmat, nyúzhatták is. Bár valóban egy meglehetősen befejezetlen állapotú verziót tolhattak, lévén grafikai elemek hiányoztak, feliratok jelezték egyes fájlok hiányát, satöbbi.

A Gunfire Games már reagált is a bakira, miszerint a szóban forgó verzió még abból az időből származik, amikor kiadták a játékhoz a New Game+-t, de nem igazán értik, hogy miért érhető el a DLC néhány játékos számára. Azt ajánlják viszont, hogy ne nagyon indítsa el senki, akinek lehetősége van rá, hiszen nem kizárt, hogy a szoftverre valamilyen módon negatív hatással lehet, például hazavág egy mentést.
4 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ügyes fejlesztők ezek!

válasz erre

totyak

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Há, az ilyet nagyon csípem Ők maguk sem tudják mi történt.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Az kemény!

válasz erre

muki

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Kellemetlen

válasz erre
Darksiders 3
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljarDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaImperator profiljaGargameth profiljaRobi022 profiljaTuttu13 profilja