Bakeliten jelennek meg újra a Mother 2 zenéi

2015. december 01.
1.9671
Maniac profilja, adatai
Maniac
Arra már mérget vehetünk, hogy a nagyszerű Mother-sorozatnak soha többé nem lesz folytatása, de a rajongók így is szórhatják a pénzt, most például egy 40 dolláros bakelit lemezre, amely a második rész zenéit tartalmazza.

A dupla korongos kiadás négyféle színben pompázik majd, és a játék zenéinek remaszterizált változatát tartalmazza, megjelenését pedig a jövő esztendő elején várhatjuk majd, és egyelőre úgy tűnik, hogy a rajongók csak Japánból rendelhetik meg maguknak ezt a különlegességet.

A Mother 2 szerepjáték egyébiránt még a kilencvenes évek közepén jelent meg SNES konzolokra, és bár egy folytatást kapott, a rajongók azóta is reménykednek benne, hogy a páratlan élményekkel kecsegtető kalandokat a jövőben még tovább folytathatják majd.
2 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 1 hete

Sok játék nótája jön mostanában bakelitre. Egyrészt nagyon retro, ami mostanában újra menő, másrészt meg örökérvényű. Magnókazetta kipusztult, cd kipusztul lassan, bakelit viszont örök.

válasz erre

kpal

6 hónapja, 1 hete

Bakelit manapság újra divatba jött , másabb a hangulata és kézbe venni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaRyutheStaR profiljaGD_Bálint profiljaWarriorAutobot profiljaElisorne profiljarDAVE profiljaLaci721 profiljamovi profiljazol63 profiljakulacs profilja