Bakeliten jelennek meg újra a Mother 2 zenéi

2015. december 01.
2.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Arra már mérget vehetünk, hogy a nagyszerű Mother-sorozatnak soha többé nem lesz folytatása, de a rajongók így is szórhatják a pénzt, most például egy 40 dolláros bakelit lemezre, amely a második rész zenéit tartalmazza.

A dupla korongos kiadás négyféle színben pompázik majd, és a játék zenéinek remaszterizált változatát tartalmazza, megjelenését pedig a jövő esztendő elején várhatjuk majd, és egyelőre úgy tűnik, hogy a rajongók csak Japánból rendelhetik meg maguknak ezt a különlegességet.

A Mother 2 szerepjáték egyébiránt még a kilencvenes évek közepén jelent meg SNES konzolokra, és bár egy folytatást kapott, a rajongók azóta is reménykednek benne, hogy a páratlan élményekkel kecsegtető kalandokat a jövőben még tovább folytathatják majd.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Sok játék nótája jön mostanában bakelitre. Egyrészt nagyon retro, ami mostanában újra menő, másrészt meg örökérvényű. Magnókazetta kipusztult, cd kipusztul lassan, bakelit viszont örök.

válasz erre

kpal

1 éve, 2 hónapja és 21 napja

Bakelit manapság újra divatba jött , másabb a hangulata és kézbe venni.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaManiac profilja adambalonyi profiljaTurbie profiljaWarriorAutobot profiljaNeurotic profiljaLaci721 profiljapetike737 profilja