Bakeliten is megjelenhet a Sonic Mania zenéje

2017. június 25.
4.2071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega bejelentette, hogy a Data Discs által hamarosan előrendelhető lesz a Sonic Mania zenéit tartalmazó bakelit kiadvány, ami július közepén jelenhet majd meg többféle változatban is, kifejezetten a legnagyobb rajongóknak dedikálva.

A bakelitre a Sonic Mania válogatott zenéi kerülnek majd rá, melyeket egytől egyig Tee Lopes szerzett, és érdekesség, hogy a lemezek mindegyike egyedi művészeti rajzzal lesz felvértezve, amelyen Sonic, Tails és Knuckles is feltűnik, amint felfedezik a Green Hill Zone második fejezetét.

A bakelithez a kiadó a zenei anyag letöltőkódját is mellékeli majd, és háromféle változatban lesz kapható, így az ismeretlen extrákkal, kizárólag a Data Discs-től beszerezhető limitált kiadvány mellett várható belőle kék és hagyományos fekete színű korong is.


Sonic Mania zenéit tartalmazó bakelit kiadvány, ami július közepén jelenhet majd meg többféle változatban is, kifejezetten a legnagyobb rajongóknak dedikálva.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Bakelit második virágkorát éli. Nemcsak, hogy rengeteg játék zenéje megjelenik így, de sok zenei előadó is visszatért hozzá.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Tök jó lenne. nem lesz nyereményjátékban? mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 4 hónapja és 4 napja

Adnak mellé lemezlejátszót is? röhögő smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 4 hónapja és 4 napja

Nagyon menőség! mosolygó smiley

válasz erre
Sonic Mania
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja