Bajba kerülhet az Infogrames

2008. április 13.
1.9481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Amennyiben az Alone in the Dark ötödik epizódja elbukik, úgy komoly financiális problémák elé nézhet az Infogrames.

Így mindent egy lapra feltéve bíznak a horror-kalandjáték sikerében. Edward Carnby ötödik jelenése alkalmával tehát már nem csak az a kérdés, hogy vajon méltó folytatást kap-e az Alone in the Dark sorozat, hanem hogy a játék beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, és talpra állítja-e a szebb napokat is látott márkanevet.

A játék június 20-án debütál Európában, négy nappal később pedig Észak-Amerikában. Az Alone in the Dark ötödik epizódja valamennyi számításba vehető platformra megjelenik a handheld kategóriát leszámítva a PS2-től a Wii-ig. Az ötödik rész új fejezetet nyit a sorozatban, és a jelenbe repíti Carnby-t. Pontosabban a mai New York-ba. Szerencsételenségére itt is mindenféle rosszándékú emberekkel és egyebekkel találkozik...

Az 1992-ben PC-n felbukkanó Alone in the Dark sorozat ötödik részétől 2 és 3 milló kópia közötti eladásokat várnak a francia kiadónál. Még Uwe Boll azonos című, katasztrofális filmje sem képes beárnyékolni a következő részt megelőző várakozást, amely bizonyára egybeesik a kiadó számításaival, és meghozzá a várt sikert.

Kapcsolódó: Alone in the Dark - Láthatáron
1 hozzászólás

Lackooo

17 éve, 4 hónapja és 25 napja

Ez tuti, h nem fog megbukni... röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja