Az XFX bejelentette legújabb Black Edition tápegységét

2009. szeptember 10.
2.2101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a kiváló minőségű grafikus gyorsítóiról ismert XFX a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű tápegységgel bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság XFX 850W Black Edition típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és a gyártó elmondása szerint kifejezetten a korszerű, több videokártyával felvértezett csúcskategóriás játék konfigurációkhoz tervezték. Az új tápegység elnyerte a 80 Plus Silver minősítést, mivel az energiaellátási hatásfoka elérheti a 90%-ot is.

Mint ahogy azt már a modellszámából is sejthetjük, az XFX 850W Black Edition 850W-os teljesítménnyel büszkélkedhet. A tápegység mindössze egyetlen +12V-os ággal van ellátva, ami maximálisan 70A áramerősséget és 840W-os teljesítményt képes szolgáltatni. A mai követelmények megfelelően az XFX 850W Black Edition moduláris periféria tápkábelekkel büszkélkedhet, aminek köszönhetően elkerülhető a számítógép belsejében kialakuló kábelrengeteg, de a felszereltségből természetesen nem hiányzik az aktív PFC sem. Az újdonság persze teljes mértékben megfelel a legújabb ATX12V és EPS12V szabványoknak is, az egység ideális hőmérsékletéről pedig egy extra csendes 135mm-es hűtőventilátor gondoskodik. Az új XFX 850W Black Edition várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 6 hónapja és 5 napja

Az XFX grafikai formatervezése fogott meg leginkább a gártónál, a fekete-zöld szín illenek egymáshoz, nagyon is. Ezen kívül minőségi cuccokat ad a felhasználók kezére, mint pl. ez a moduláris tápegység. 2 db. VGA meg se kottyan neki, külön ritkaság pedig a 90%-os hatásfok.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profilja