Az USA légiereje a Java-t választotta

2005. április 04.
1.7331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Sun Microsystems bejelentette, hogy az amerikai légierő központi műveletekért és ellátási rendszerekért felelős csoportja az Egyesült Államok hadseregének első olyan szervezete, amely teljes körűen bevezette a "JavaSM Center of Excellence (JCOE)" programot.

A program bevált és ellenőrzött módszerekkel segíti az USA légierejét és a hasonló szervezeteket a Java technológián alapuló alkalmazásfejlesztés területén. Az Egyesült Államok légiereje, valamint a Sun több mint egy évet dolgoztak együtt.

A Légierő felismerve, hogy a Java technológia a biztonságos, méretezhető és költséghatékony alkalmazásfejlesztés és üzemeltetés legmegfelelőbb platformja, a Sun-nal közösen kialakított egy olyan interaktív alkalmazásfejlesztési módszertant és architektúratervet, amellyel egyszerűsíthetők a jövőbeni fejlesztési feladatok.

A légierő Sun által kiképzett tagjaiból álló JCOE csoport többek között az alábbi eszközökkel segíti az alkalmazásfejlesztési folyamatot:

Az alkalmazások közötti zökkenőmentes együttműködést biztosító központi architektúraterv, amelynek elsődleges célja, hogy a szervezet jelenlegi informatikai infrastruktúráját nagy rugalmasságú, szolgáltatásorientált "közművesített informatikai" modellé alakítsa.

A "Java 2 Platform Enterprise Edition (J2EE)" néven is ismert vállalati Java-platform referenciaarchitekúrája, amely bevált "útitervet" kínál a megfelelő technológiák integrálásához és további rendszerfunkciók telepítése során történő újra felhasználhatóvá alakításukhoz; valamint a "Vezetői értékelő rendszer" segédlete.

Folyamatos képzés és együttműködő mentorprogram, amely mérhető fejlődést hozott a légierő informatikai szervezeteinek tagjai körében, és jelentősen javította munkahelyi közérzetüket.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja