Az UnityCorp piacra dobta az új Valore Ion 330-DB számítógépét

2009. augusztus 01.
1.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Korábban már beszámoltunk az UnityCorp nemrég bejelentett Valore Ion 330-as asztali mini PC-jéről, a napokban viszont a cég bejelentette, hogy elkezdte az újdonság Valore Ion 330-DB változatának szállítását, és az már megjelent a boltok polcain.

Az új asztali PC felszereltségét a korábban bemutatott számítógép konfigurációjával összehasonlítva csupán egyetlen különbséget találhatunk, mégpedig azt, hogy eddigi DVD +/-RW írót az UnityCorp lecserélte egy Blu-ray meghajtóra.

Az új Valore Ion 330-DB-t a cég operációs rendszer, merevlemez, valamint rendszermemória nélkül szállítja, így ezek beszerzése a felhasználó feladata marad. A mini számítógép mindössze 195 X 186 X 70mm-es méretekkel büszkélkedhet, és ahogy azt már a típusjelzéséből is sejthetjük, az nVidia Ion chipkészlet köré épül, és az Intel kétmagos 1,6GHz-es Atom 330-as központi feldolgozójával van felvértezve. A memóriamodulok számára két darab DDR2 foglalat kínál helyet, amik maximális kiépítésben 4GB RAM-ot tudnak kezelni a 800MHz-es frekvencián. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9400-as grafikus processzor felel. A számítógép egyetlen 2,5 inches SATA I/II csatolófelületű merevlemez fogadására képes, de a konfigurációban megtalálható a fent említett Blu-ray optikai meghajtó is. A rendszer felszereltségéből természetesen nem hiányzik a beépített Gigabit LAN vezérlő és az 5.1-es hangkártya sem. A hátlapi I/O panelen található egy RJ-45 Gigabit LAN, egy D-Sub VGA és egy HDMI, hat USB 2.0, egy optikai SPDIF, valamint az előbb leírt audiorendszer csatlakozói. Az új Valore Ion 330-DB már megtalálható a külföldi üzletek kínálatában 297 euró körüli áron.
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
Asrock néven azért már egy pár hónapja fut ez a cucc... nemde? kacsintó smiley
Bocs, nem a BD, az náluk sem régóta...
Tyúk vs. tojás?
Asrock vs. UnityCorp

válasz erre

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 27 napja

Asrock néven azért már egy pár hónapja fut ez a cucc... nemde? kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja