Az új Tomb Raider mozi visszatér a gyökerekhez

2009. május 20.
1.7461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Számtalan elbaltázott, videojátékokon alapuló mozis átültetést éltünk meg a múltban, közéjük tartozott a Tomb Raider sorozat is, amelynek következő darabja új irányt vehet, mesélte a Terminator Salvation premierjén a producer, Dan Lim.

Szerinte a filmes vonulatot egész egyszerűen reboot-olni kell, erre számíthatunk, ha legközelebb egy filmszínházban összefutunk az újabb epizóddal, magyarázta a filmes szakember.

Dan Lim úgy véli, hogy a folytatásnak, amely egyben visszanyúlna a kezdetekhez, sokkal karakter-orientáltabbnak kell lennie, valamint sokkal valóságosabbnak is egyben. A rengeteg akció elnyomta a korábbi részek egyéniségét, ezért a jövőben sokkal inkább koncentrálnak majd a főhősnő karakterére, mintsem a töménytelen mennyiségű akcióra.

"A Lara Croft játékok és a filmek nekem egy kicsit túlzottan akció-orientáltak. Szeretnék akciót, de karakterrel..." - nyilatkozta Dan Lim.

Az nem derült ki, hogy ezúttal ki fogja alakítani a sexy főhősnő szerepét, de az már biztos, hogy Angelina Jolie nem tér vissza. Ez egy forrástörténet lesz, vagyis egy fiatalabb Lara Croft fog feltűnni a vásznon, olvasható az About.com oldalán. Nos, bárhogy is alakul, az eddigi irány valóban nem volt a legtalálóbb, a következő epizód minden jel szerint többet fog átnyújtani nekünk mindabból az érzésből, amit Tomb Raider jelenségnek éltünk meg az elmúlt években.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 1 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja