Az új menü: tükörtojás VGA-n sütve

2008. június 03.
4.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Mindannyian tudjuk, hogy a PC-t millió dologra lehet használni.

Vállalkozó szellemű emberkék megmutatták, hogy ez valóban nem egy légből kapott állítás. Az alant megcsodálható mozgókép bevezet az ízletes tükörtojás készítés mesterségébe. Ez eddig nem is lenne figyelemre méltó, hiszen tojást mindenki tud sütni, viszont keveseknek jut eszébe a videokártyából kiáramló hőt felhasználni eme nemes célra.

Az impresszív teljesítményű vas egy Nvidia 9800 GX2, BFG köntösbe bújtatva. A kaliforniai videochip gyártó igazán büszke lehet zászlóshajójának széles alkalmazási lehetőségeire. Hiszen miközben majdnem maximális grafikán futtatjuk az aktuális VGA zabáló csúcsjátékot (most hirtelen a Crysis ugrik be), még a reggelinkről is tudunk gondoskodni anélkül, hogy elmozdulnánk a gép mellől.

Nagyszerű eredmény, főleg ha hozzátesszük, hogy az utóbbi időben sokan, sok helyen kinyilvánították, hogy a cél a minél kisebb fogyasztás, és ebből adódóan a hőtermelés minimalizálása. A 2D mellett 3D-ben se ártana lassan elkezdeni ezen ígéretek beteljesítését, hiszen senki sem akar egy plusz fűtőtestet a szobájába a forró nyári napokra.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a serpenyő valószínűleg fel lett melegítve a teszt előtt, gyanúsan gyorsan készülnek el azok a tojások. Ennek ellenére a fenti probléma továbbra is valós, kíváncsian várom, történik-e érdemi előrelépés.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

kpal

5 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nekem a 285 Matrix is elment stressztest alatt 102fok-ra.

válasz erre

Vendég

12 éve, 23 napja

Jah jóféle REgelliz a gépedben MC reggeli GTA4 full graf módón!

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 1 napja

Az a kemééééény!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaManiac profiljaGamePlay profilja