Az Ubisoft megvenné a Tom Clancy nevet

2008. március 21.
1.7491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Ahelyett, hogy az Ubisoft továbbra is apránként fizetne a Tom Clancy név használatáért, tokkal-vonóval megvenné azt, legalábbis ez a hír járja a napokban.

Ezzel a művelettel számítások szerint nagyjából 5 millió dollárt spórolhatna a cég évente, hiszen egyre-másra érkeznek a Tom Clancy nevével fémjelzett játékok, és a névhasználatért komoly összegeket fizet az Ubisoft, de lehet, hogy ez már nem lesz így túl sokáig...

Továbbgondolva a dolgot a jogok megvásárlásával a kiadó és fejlesztő Ubisoft bírna például a könyvekhez, mozifilmekhez szükséges jogokkal is. Az egész esetnek az ad kissé fura ízt, hogy pontosan a Rainbow Six volt az egyik záloga a Ubisoft magasra emelkedésének, s lám most ők készülnek felvásárolni azt a nevet, mely sikereik egyik záloga volt az utóbbi évek során.

Egyéb iránt más hírek is röbbentek fel a Rainbow Six: Vegas második részének megjelenésével kapcsolatban, például az is, hogy egy online RPG játék alapjául is szolgálhat a Rainbow Six sorozat. Újabb Vegas témájú rész azonban biztosan nem érkezik már.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja