Azt hiszed, hogy kemény vagy a Bloodborne-ban? Ennél a játékosnál biztosan nem!

2019. március 11.
6.6911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Bloodborne messze nem hozott olyan brutális nehézségi szintet a játékvilágba, mint annak idején a Dark Souls, de azért főként néhány főellenfél csúnyán meg tudta izzasztani az embert.

Mindezt még állig felfegyverkezve és tonnányi páncélba bújva is, éppen ezért sikerült eltátani a szánkat egy Arti nevű gamer videóján, aki saját Youtube-csatornájára tette fel azt a videót, melyen a Bloodborne egyik legdurvább főellenfelét fekteti két vállra, méghozzá rolling, quickstepping, buffok és rúnák nélkül, gyakorlatilag félmeztelenül.

Hogy ez teljességgel kizárt és lehetetlen? Mi sem hittük el, amíg nem láttuk a saját szemünkkel, márpedig az alábbiakban magad is megtekintheted a videót, melyen a fenti kritériumokkal kerül legyőzésre Ludwig, a Bloodborne egyik legkeményebb ellenfele.

Nézd nagyban ezt a videót!



Bloodborne messze nem hozott olyan brutális nehézségi szintet a játékvilágba, mint annak idején a Dark Souls, de azért főként néhány főellenfél csúnyán meg tudta izzasztani az embert.'>
3 hozzászólás

Drp81

5 éve, 5 hónapja és 23 napja

Kemény.. én még a második lámpásig sem bírok eljutni... :/

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Na mondjuk engem ez pont nem hat meg.

válasz erre

totyak

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Mivel nem vágom, hogy alapvetően mennyire kemény lenyomni ezt a karaktert, nekem igazából nem élvezetes a videó. De, ha tényleg olyan nagy tettet hajtott ezzel végre, akkor pacsi neki.

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja