A Zotac bejelentette legújabb GT 220 ZONE Edition gyorsítóját

2009. november 25.
1.8181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia kizárólagos grafikus gyorsító partnereként ismert Zotac a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az nVidia GeForce GT 220-as modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Zotac GeForce GT 220 ZONE Edition típusjelzéssel fog felbukkanni. A gyorsítókártya hűtéséről, egy dupla kártyahelyet elfoglaló passzív hűtőrendszer gondoskodik, ami teljesen zajtalan működést garantál a felhasználónak.

Az új Zotac GeForce GT 220 ZONE Edition 40nm-es GT216-os grafikus feldolgozójának sebességét 625MHz-re, a 48 darab stream processzor teljesítményét pedig 1360MHz-re hangolták be. Az 1024MB RAM-al épített DDR2 memóriarendszer a 800MHz-es frekvencián üzemel. A gyorsítókártya hátlapi paneljén egy D-Sub VGA, egy DVI és egy HDMI kimenet lett elhelyezve. Az újdonság természetesen már rendelkezik teljes körű DirectX 10.1 támogatással, de a felszereltségéből nem hiányzik az nVidia már jól ismert PhysX, CUDA, valamint PureVideo HD technológiája sem. A Zotac GeForce GT 220 ZONE Edition várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni a boltok polcain 60 euró körüli áron.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 12 napja

Én egy kicsit keveslem a teljesítményét ekkora árért, de az biztos hogy a hűtése nagyon halk fog maradni röhögő smiley

válasz erre

Marduk

15 éve, 7 hónapja és 1 napja

Jó kis gyorsító mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja