Az OPM UK magazin következő száma leplezi majd le a Call of Duty 7-et!

2010. április 08.
1.6391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan végre véget ér a találgatás, ami a Treyarch által fejlesztett legújabb Call of Duty epizód körül kialakult, lévén az Official PlayStation Magazin frissen megjelent lapszámának ajánlójában felemelő információkat olvashatunk a soron következő lövöldéről.

Természetesen nem konkrét információk hangzanak el ezen az egy oldalon, csak egy óriási örömhír, miszerint az újság következő száma fogja leközölni az első exkluzív bemutatót a hetedik CoD részről.

Hogy mindenki tisztában legyen vele, az OPM UK ezen darabja május 16-án jelenik majd meg, de ahogyan az lenni szokott, feltehetően most is lényegesen előbb kiszivárog egy és más a rengeteg találgatást és vitát szító first person shooterről. A magazin következő lapszámának ajánlója egyébiránt lentebb megtalálható, és aki figyelmes, az felfedezhet rajta egy apró kis utalást. Ez nem más, mint egy kézigránát megléte, amely kísértetiesen hasonlít a vietnami háborúban alkalmazott M61-es repeszgránátra, amely egyébiránt a világháborúban használt Mk 2-es mintájára készült. Vajon ez elég bizonyíték arra, hogy a Call of Duty 7 a vietnami háborúban játszódik majd? Már nem kell sokat várni, és kiderül!


Az OPM UK magazin következő száma leplezi majd le a Call of Duty 7-et! - 2. kép


Az OPM UK magazin következő száma leplezi majd le a Call of Duty 7-et! - 3. kép


Call of Duty epizód körül kialakult, lévén az Official PlayStation Magazin frissen megjelent lapszámának ajánlójában felemelő információkat olvashatunk a soron következő lövöldéről.'>
nincs még hozzászólás

Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja