Azonnali üzenetküldés egy új Firefox-bővítménnyel

2007. október 19.
2.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Egy új bővítménynek köszönhetően a Firefox mostantól alkalmas az azonnali üzenetküldésre is; az AddOn kezeli a legismertebb Instant Messaging programokat.

A Meebo nevű IM-szolgáltatás üzemeltetői a napokban kiadtak egy a Firefox alá írt bővítményt, melynek köszönhetően a tűzróka felhasználói a böngészőből használhatják a különböző VoIP-szoftvereket. A Meebo ismeri a saját szolgáltatásán kívül még az olyan népszerű Instant Messaging programokat, mint a Yahoo Messenger, GTalk, ICQ, MSN, AOL IM, valamint a Jabber.

A bővítmény segítségével elérhető ezen szoftverek minden funkciója, így akár képeket vagy bármilyen más fájlt is lehet küldeni a Drag and Drop módszerrel. Az AddOn legnagyobb előnye azonban az, hogy az internetezőknek nem kell feltelepíteniük számítógépükre ezen alkalmazásokat, hanem egyszerűen csak belépnek saját fiókjukba, és máris csetelhetnek ismerőseikkel.

A Firefox felhasználók a http://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5700 címről tölthetik le a böngészőt IM-képességekkel felruházó kiegészítőt.
3 hozzászólás

macko51

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

eleg nagyvonalumenő smiley

válasz erre

marco

15 éve, 7 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
Nagyon sok sikert és még sok sok évet hisz ez egy szuper oldal igy kivánok BOLDOG Szülinapot.
El nem tudom képzelni, miért ide írtad ezt és hogy honnan veszed, hogy szülinapunk van.meglepett smiley Mindenesetre a dícsérő szavakat köszönjük!kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nagyon sok sikert és még sok sok évet hisz ez egy szuper oldal igy kivánok BOLDOG Szülinapot.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja