Az Onkyo bemutatta új DE411-es egybeépített PC-jét

2010. február 18.
2.3681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú termékeiről ismert Onkyo a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egybeépített számítógépeinek termékpalettáját.

Az újonnan bemutatott asztali PC Onkyo DE411 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, a külső kialakítása pedig követi a már megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját. Az újdonság mindössze 537 X 374 X 76,3mm-es méretekkel dicsekedhet, ami mellé alig 7kg-os súly párosul.

Az új rendszer egy 21,5 inches szélesvásznú kijelző köré lett tervezve, ami az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik. Az Onkyo DE411 borítása alatt az nVidia népszerű ION chipkészlete (MCP7A), valamint az Intel dupla magos, 1,60GHz-es Atom 330-as központi feldolgozója található, amik mellé egy 2GB 800MHz-es RAM-al feltöltött DDR2-es memóriarendszer társul (4GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9400M grafikus processzor felel, aminek köszönhetően a gép könnyedén megbirkózik akár az 1080p felbontású HD videotartalmakkal, és a komolyabb teljesítményt igénylő alkalmazásokkal is. Az adatok tárolásáról egy 320GB-os hagyományos merevlemez és egy DVD Super Multi optikai meghajtó gondoskodik.

Az újdonság felszereltségében megtalálható a TV tuner kártya, a 802.11b/g rendszerű WiFi modul, és persze a HD audiorendszer, valamint a Gigabit Ethernet vezérlő is. A számítógép külső részén található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó (MMC, MS, MS PRO, SD, SDHC), egy D-Sub VGA, hat USB 2.0, egy RJ-45 LAN, és az előbb említett hangkártya csatlakozói. A gépet a Microsoft legújabb Windows 7 operációs rendszerének Home Premium változatával szállítja a cég. Az új Onkyo DE411 már megtalálható a japán boltok polcain 723 euró körüli áron, de a szélesebb körű megjelenéséről egyelőre még nincs információ.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt