Az MSI bemutatta új X-Slim X620 laptopját

2010. január 21.
2.8641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International hivatalosan is bejelentette az idei Consumer Electronic Show-n már kiállított, MSI X-Slim X620 típusjelzésű hordozható gépét, és a közleménynek köszönhetően az újdonság összes technikai paraméterére is fény derült.

A gyártó X-Slim szériájának legfrissebb tagja mindössze 392 X 255 X 36,3mm-es méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 2,41kg-os súly párosul. A laptop egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást lépes kezelni.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az MSI X-Slim X620 az Intel GS45 + ICH9M-SFF chipkészlet páros köré épül, és az Intel alacsony energiafogyasztású Core 2 Duo központi feldolgozóinak különböző változataival van felvértezve. A DDR3-as memóriarendszer maximális kiépítésben 4GB RAM-al van feltöltve, a képi megjelenítésért pedig az 1GB RAM-al épített ATI Mobility Radeon HD 5430-as grafikus gyorsító felel. Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 250GB-tól 640GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, de a konfigurációból persze nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem. A notebook hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul és egy opcionális Bluetooth 2.1 adapter alkotja.

A külső részen található egy 2 az 1-ben kártyaolvasó (SD, SDHC, MMC), egy D-Sub VGA és egy HDMI, két USB 2.0, egy RJ-45 LAN, egy eSATA/USB 2.0, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. Az MSI elmondása szerint a standard nyolccellás akkumulátorral elérhető akár a 11 órás folyamatos üzemidő is. Az MSI X-Slim X620 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 5 hónapja

Ien kicsi képernyőkre már ekkora felbontás. Hehhröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja