Az MSI bemutatta legújabb P55-ös alaplapját

2010. január 20.
1.6541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a mai napon hivatalosan is bejelentette az eddig kizárólag csak meg nem erősített híresztelésekből ismert MSI P55-GD85 típusjelzéssel ellátott alaplapját, és a gyártó közleményének köszönhetően, az újdonság össze technikai paraméterére is fény derült.

Ahogy azt már a modellszáma is sugallja, az MSI P55-GD85 az Intel P55-ös chipkészlet köré épül, tehát az LGA1156 tokozású Intel központi feldolgozók fogadására van felkészítve, amik mellé persze már DDR3-as rendszermemória támogatás is párosul.

A grafikus gyorsítók fogadásához az MSI P55-GD85 két darab 16X-os PCI Express foglalattal van felvértezve, így kiépíthető akár a többkártyás nVidia SLI vagy az ATI CrossFireX konfiguráció is. A további bővítőkártyáknak két darab 1X-es PCI Express és két darab hagyományos PCI slot áll rendelkezésre, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16GB RAM-ot képesek kezelni, akár a túlhajtott 2133MHz-es frekvencián is. A különféle meghajtók számára egy PATA, hét darab SATA II és két darab SATA 3.0 port kínál csatlakozási lehetőséget. Az új alaplap felszereltségéből természetesen nem hiányzik a 7.1-es hangkártya és a dupla Gigabit Ethernet vezérlő sem.

A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy optikai és egy koaxiális SPDIF, egy 1394 FireWire, öt USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, két USB 3.0, valamint a fent említett audiorendszer csatlakozói. A megfelelően stabil működést és túlhajtást egy tízfázisú DrMOS tápellátás (8 + 2 fázis), és a cég OC Gene technológiája biztosítja. Az MSI P55-GD85 várhatóan a hetekben fog felbukkanni az üzletek kínálatában 185 és 220 euró közötti áron.
3 hozzászólás

richie8

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Hori a (hun) írta:
Azért a tudása is ottvan azon kívül h szép
És az ára is ottvan a toppon

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 5 hónapja és 21 napja

Azért a tudása is ottvan azon kívül h szép

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 5 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljasony1515 profilja