Az MSI bemutatta legújabb NF980-G65 alaplapját

2009. augusztus 22.
2.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű termékeiről ismert Micro Star International a mai napon bejelentette, hogy újabb alaplappal bővítette ki a termékkínálatát.

Az újonnan bemutatott alaplap MSI NF980-G65 típusjelzéssel fog megjelenni az üzletek kínálatában, és mint ahogy azt már a modellszámából is sejthetjük az nVidia nForce 980a SLI chipkészlet köré épül, és az Advanced Micro Devices AM2+, valamint AM3 tokozású központi feldolgozók fogadására lett felkészítve, természetesen DDR3 rendszermemória támogatással társítva.

Az új MSI NF980-G65 már el van látva egy integrált GeForce grafikus processzorral, de ha nagyobb teljesítményű videokártyát szeretnénk használni, akkor rendelkezésre áll még három darab 16X-os PCI Express csatlakozó is, így lehetőség van az nVidia SLI vagy akár a Hybrid SLI konfiguráció kiépítésére. Két gyorsítókártya használatakor a 16X/16X-os, háromnál pedig a 16X/8X/8X-os sávszélesség érhető el. A további bővítőkártyáknak két darab hagyományos PCI, és szintén két darab 1X-es PCI Express slot kínál helyet, a RAM modulokat pedig négy darab DDR3 foglalatba telepíthetjük, amik maximális kiépítésben 16GB rendszermemóriát képesek kezelni, akár a túlhajtott 2133MHz-es frekvencián is. Az adattárolókat egy floppy, egy PATA, és hat SATA II portra köthetjük. Az alaplap felszereltségéből természetesen nem hiányzik a beépített Gigabit LAN vezérlő, és a 7.1-es hangkártya sem. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, egy D-Sub VGA és egy DVI, négy USB 2.0, egy RJ-45 LAN, egy 1394 FireWire, egy HDMI, valamint a fent említett audiorendszer csatlakozói. Az új MSI NF980-G65 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 24 napja

ezaz msi!!!!!!!!!!!menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja