Az MSI bemutatta legújabb Fuzion alaplapjait

2010. július 01.
1.6821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy két új fejlesztésű alaplappal gazdagodott a termékkínálata.

A frissen reflektorfénybe állított újdonságok MSI P55A Fuzion és MSI 870A Fuzion típusjelzéssel fognak felbukkanni az üzletek kínálatában, és ahogy azt már a nevük is sejteti, az előbbi modell az Intel P55-ös, míg az utóbbi az AMD 770-es chipkészlete köré épül. Az alaplapok változattól függően az Intel LGA1156 tokozású Core i3, Core i5 és Core i7, vagy az Advanced Micro Devices AM3 tokozású központi feldolgozókat képesek fogadni.

Az MSI P55A Fuzion és MSI 870A Fuzion a videokártyák részére két darab 16X-os PCI Express foglalattal van felvértezve, így kiépíthető akár a többkártyás grafikus konfiguráció is, de az igazi különlegességük, hogy már a Lucidlogix Hydra 200-as SoC-vel (System-on-a-Chip) vannak tervezve, így lehetőség van egyetlen konfiguráción belül az ATI Radeon és az nVidia GeForce gyorsítók egyidejű használatára is. A további bővítőkártyáknak két darab hagyományos PCI, valamint változattól függően egy vagy két darab 1X-es PCI Express slot áll rendelkezésre, a rendszermemóriát pedig négy darab DDR3-as aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 16GB RAM-ot képesek kezelni.

A különféle meghajtóknak hat darab SATA II, és két darab SATA 3.0 port kínál csatlakozási lehetőséget. Az alaplapok felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, az integrált 7.1-es hangkártya, a legújabb generációs USB 3.0 csatlakozók, valamint az MSI által kifejlesztett, túlhajtásban segédkező OC Gene technológia sem. Az alaplapok megfelelően stabil működését és túlhajtását egy 8+2 fázisú tápellátás garantálja. Az új MSI P55A Fuzion és MSI 870A Fuzion már előrendelhető a nagyobb külföldi webáruházaktól 188 és 154 euró körüli áron.


Az MSI bemutatta legújabb Fuzion alaplapjait - 2. kép

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve,

[Tiltott felhasználó!]

DNS

11 éve, 1 napja

skyman írta:
Nincs az a porgram ami 160 Gb ramot igényelne Durva
Skyman: MÉG nincs

válasz erre

skyman

11 éve, 1 napja

Nincs az a porgram ami 160 Gb ramot igényelne Durva

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaMarduk profiljanurbanu profiljaWickedSick profilja