Az MSI bemutatta legújabb CR410-es noteszgépét

2010. augusztus 05.
1.6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó Classic szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig MSI CR410 típusjelzéssel fog felbukkanni. A noteszgép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 344 X 221 X 13,5-28 milliméteres méretekkel dicsekedhet, ami mellé alig 2,2 kilogrammos tömeg társul.

A gép egy 14 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 0,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az új MSI CR410 az AMD RS880M + SB820M chipkészlet páros köré épül, és az Advanced Micro Devices dupla magos Athlon II mobil központi feldolgozók különböző változataival van felvértezve, míg a DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 8GB 1066MHz-es RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért az integrált ATI Mobility Radeon HD 4270-es grafikus processzor felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 250GB-os, 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, de a konfigurációból persze nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A laptop hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó (SD, MMC, MS, MS PRO), egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A notebookot a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerével, és egy hatcellás akkumulátorral szállítja a cég, de az üzemidejére sajnos nem derült fény. Az új MSI CR410 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

sadiseko

14 éve, 10 hónapja és 21 napja

az MSI-től az Isten mentsen meg...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja