Az MSI bemutatta a megújult Wind Box DE200-at

2009. május 30.
2.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Úgy tűnik, hogy a Micro-Star International kifogyhatatlan készletekkel rendelkezik az újdonságokból, ugyanis a napokban bejelentette, hogy új nettop számítógéppel bővíti ki a termékkínálatát.

Az MSI Wind Box DE200 típusjelzéssel ellátott számítógép eredetileg már felbukkant a CeBIT kiállításon is, bár azóta teljesen áttervezett külsőt kapott, és néhány újítást is tartalmaz. A gyártó a Wind Box DE200-at az Asus Eee Box nettop rendszerek ellenfelének szánja.

A CeBIT-en a számítógép még az Intel 2GHz-es Celeron M550 központi feldolgozójával, és az nVidia GeForce 9400M gyorsítójával jelent meg, de ezeket az MSI lecserélte az Intel 1,6GHz-es Atom N230-as processzorára, és az AMD ATI Mobility Radeon HD 4350 grafikus kártyájára. A DDR2 memóriarendszer 1GB RAM-al van ellátva, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A számítógép kínálatában természetesen megtalálható a 802.11b/g/n szabványú WiFi, valamint a D-Sub VGA és a HDMI kimenet is. A nettopot az MSI egy előtelepített Microsoft Windows XP operációs rendszerrel látta el. Az MSI Wind Box DE200 négy színváltozatban (vörös, kék, fehér, és fekete) lesz elérhető, de a várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja