Az MSI bejelentette új CR630-as notebookját

2010. június 22.
2.6551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott a hordozható gépeinek termékpalettája.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó Classic szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig MSI CR630 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új noteszgép 374 X 247,5 X 35 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 2,5 kilogrammos tömeg párosul. A gép egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontást képes kezelni.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. Az MSI CR630 az Advanced Micro Devices legújabb Danube platformjával van tervezve, vagyis az RS880M + SB820M chipkészlet páros köré épül, és a dupla magos AMD Athlon II központi feldolgozók különböző változataival van felvértezve, amik mellé egy 4GB 1066MHz-es RAM-al feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők (maximális kiépítésben). A képi megjelenítésért az integrált ATI Radeon HD 4270-es grafikus processzor felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással szerepelnek, de a konfigurációból persze nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A laptop hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 adapter alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó (XD, SD, MS, MMC), egy D-Sub VGA és egy HDMI, két darab USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozója. A noteszgépet egy hatcellás akkumulátorral szállítja a cég, de az üzemideje egyelőre ismeretlen. Az új MSI CR630 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 17 napja

Én is vásároltam egy ilyet és a vásárlás óta csak a problémáim vannak vele .Senkinek nem ajánlom , hogy ilyet vegyen .

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja