Az MSI bejelentette legújabb X-Slim X400 laptopját

2009. július 03.
1.7771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az X-Slim sorozatú hordozható gépei kínálatát.

A frissen beharangozott újdonság MSI X-Slim X400 típusjelzéssel lett ellátva, és mindössze 349 X 234 X 24,5mm-es méretekkel, valamint alig 1,5kg-os súllyal büszkélkedhet. Az új ultravékony laptop egy 14 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami 1366 X 768-as natív felbontást támogat, a keretében pedig egy 1,3M pixeles webkamera, és egy mikrofon található.

Az MSI X-Slim X400 az Intel GS45 + ICH9M-SFF chipkészlet páros köré épül, és az Intel legújabb ULV (Ultra Low Voltage) központi feldolgozók különböző változataival szereli fel a gyártó. A DDR2 memóriarendszer 2GB RAM-al van feltöltve (4GB-ig bővíthető), a videorendszert pedig az Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD grafikus processzor képezi. Az adatok tárolásáról egy 320GB-os vagy egy 500GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, de az opciók között szerepel a külső DVD Super Multi /Blu-ray optikai meghajtó is. A notebook hálózati rendszerét egy integrált Gigabit LAN kártya, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi, és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy 2 az 1-ben kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI, két USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows Vista Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. Az energiaellátásról egy négycellás, vagy igény esetén egy nyolccellás akkumulátor gondoskodik, ami négy, illetve kilenc óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az MSI X-Slim X400 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja