Az MSI bejelentette legújabb Wind Box PC-it

2010. június 30.
2.8441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International bejelentette, hogy két újabb taggal bővítette ki az asztali PC-inek termékpalettáját.

A frissen beharangozott számítógépek a gyártó Wind Box szériájának legfiatalabb tagjai, a boltok polcain pedig MSI Wind Box DE520 és Wind Box DC520 típusjelzéssel fognak felbukkanni. Az újdonságok különlegessége, hogy a Wind Box család többi tagjával ellentétben már nem az Intel Atom processzorával vannak tervezve, hanem az erőteljesebb Pentium Dual Core modellekkel.

A PC-k helyigényére nem lehet panasz, ugyanis mindössze 300 X 65 X 260,7 milliméteres méretekkel büszkélkedhetnek. Mindkét modell az Intel G41 + ICH7 chipkészlet páros köré épül, és az előbb említett Intel központi feldolgozó 2,7GHz-es Pentium Dual Core E5400-as változatával van felszerelve, a DDR3-as memóriarendszerük pedig maximális kiépítésben 4GB RAM-ot tartalmazhat. Az MSI Wind Box DE520 és Wind Box DC520 között az egyedüli különbséget a videorendszerük jelenti, ugyanis az előbbi az Advanced Micro Devices 512MB-os ATI Mobility Radeon HD 5430-as diszkrét gyorsítójával, míg az utóbbi az integrált Intel Graphics Media Accelerator X4500-as grafikus chippel van szerelve.

Az adatok tárolásáról mindkét konfiguráció esetében egy 320GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, amin a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszer kapott helyet. A számítógépek felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, a 7.1-es hangkártya, és a 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul sem. A számítógépházak külső részén található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, hat darab USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, egy SPDIF, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az új MSI Wind Box DE520 és Wind Box DC520 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

skyman

15 éve, 5 napja

Huuu ez tényleg nem nagy.
És ebben is 7.1-es audiorendszerröhögő smiley jeee

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja