Az MSI bejelentette legújabb GX660-as laptopját

2010. július 30.
2.4261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki noteszgépeinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonsággal a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg, az üzletek kínálatában pedig MSI GX660 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új noteszgép 396 X 269 X 55 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 3,5 kilogrammos tömeg társul. A laptop egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1920 x 1080-as natív felbontást képes kezelni.

A képernyő keretében a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera HD felbontású változata, valamint egy mikrofon kapott helyet. Az MSI GX660 az Intel PM55 chipkészlet köré épül, és az Intel Core i7-es központi feldolgozók különböző változataival van felvértezve, míg a DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 12GB RAM-ot tartalmazhat. A videorendszert az Advanced Micro Devices 1GB-os ATI Mobility Radeon HD 5870-es diszkrét grafikus gyorsító képezi, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 500GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, amiből a GX660R változat két darabot is tartalmaz, RAID 0 konfigurációba kapcsolva.

A noteszgép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11 b/g/n rendszerű WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó (XD, SD, MMC, MS), egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, két darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy eSATA, valamint az integrált hangkártya fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A laptopot a Microsoft Windows 7 64bit-es Home Premium változatával, valamint egy kilenccellás akkumulátorral szállítja a cég, az üzemidejéről viszont nem közöltek adatokat. Az új MSI GX660 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos semmiféle információt nem árult el.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 14 napja

.menő smiley.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja