Az Intel bemutatta új Pentium M 765 processzorát

2004. október 21.
1.8621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Intel Corporation ma bemutatta Intel Pentium M 765 processzorát, amely által kibővíti mobilprocesszor-kínálatát, illetve mely a vállalati és otthoni felhasználók számára szélesebb Intel Centrino mobiltechnológiára épülő notebookválasztékot nyújt.

Jelenleg az eladott Intel Pentium M processzorok több mint 50 százaléka az Intel iparágvezető 90 nanométeres eljárásával készül, beleértve az Intel Pentium M 765 processzort is.

Az Intel mobilarchitektúrájára telepítve az új processzor rendelkezik egy 2 MByte-os integrált másodszintű gyorsítótárral, illetve 2,10 GHz-en működik. Emellett jellemzői közé tartozik a 400 MHz-es rendszerbusz és az olyan energiamegtakarító technológiák, mint az Enhanced Intel Speedstep technológia, amely segítséget nyújt az alkalmazások teljesítményének optimalizálásában, illetve az energiamegtakarításban - a hosszabb akkumulátor-élettartamért.

Az Intel Pentium M 765 processzort ma mutatják be szerte a világon. Az Intel a dobozos verziók kiszállítását már megkezdte az Intel hivatalos disztribútoraihoz, illetve a rendszerintegrátorokhoz.

Kapcsolódó linkek:
Intel Corporation
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja