Az Intel a hölgyekre is gondol

2003. november 01.
1.5641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A chipóriás Intel Corp.

szövetségre lépett a brit tervező Julien Macdonalddal, hogy megalkothassa azt a 21. századi notebooktáskát, amely kifejezetten a hölgyek igényeihez igazodik. Az Intel szerint Macdonald "új értelmet adott a laptoptáskának, mint egy 21. századi luxuscikk", miközben "nyíltan felvállalja, hogy a technológia egyre nagyobb szerepet játszik a hölgyek mindennapos életében". Az aranyozott cipzárral, patentokkal és szegecsekkel készített, valódi bőrből készített táska a "The Julien Macdonald laptop bag for Intel" nevet viseli, és több nőies színben is kapható.

Mivel azonban a hölgyeknek a notebook mellett számos egyéb eszközre van szükségük mindennapjaik során, az új táska lehetőséget nyújt a szépségápolási cikkek, mobiltelefon, jegyzettömb és iratok elhelyezésére is. A női notebooktáska egyben biztosítja a telefonálás, e-mail és internetelérés, elektronikus naptár és mindennapos kellékek elhelyezésének lehetőségét.

Mint David Mitchell, a chipóriás Intel egyik vezetője elmondta, "a mai sikeres nőket általában nem érdekli, hogyan működnek a technológiai eszközök, viszont az már számukra is lényeges, hogy ezen eszközök miként tehetik mindennapjaikat kényelmesebbé. A Julien Macdonald laptop bag for Intel az Intel Centrino alapú notebookot használó hölgyeket célozza."

Az új notebooktáskák hamarosan forgalomba kerülnek egyes kijelölt boltokban, így a hölgyeknek már csak az egyelőre még nem ismert, de várhatóan igen borsos árral kell megbirkózniuk.
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

"a mai sikeres nőket általában nem érdekli, hogyan működnek a technológiai eszközök, viszont az már számukra is lényeges, hogy ezen eszközök miként tehetik mindennapjaikat kényelmesebbé."

Micsoda üzletpolitikamosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja